Oro

Doris är dålig igen.
Och nu är jag orolig...

(null)

Doris ben är tyvärr inte bra. Igår eftermiddag/kväll tyckte jag att hon såg lite halt ut. Senare på kvällen ville hon även falla in i långsam galopp och dra upp benet under sig, hellre än att skritta.

Idag så vinklar hon dels ut benet när hon går och dels så knäar hon lite igen. Hon är även mer halt än igår. Vad jag kan känna så är knät inte svullet.

Vi har haft en ganska lugn vecka och inte gått några speciellt ansträngande promenader så jag tror inte att hon överansträngt sig. Jag har inte heller sett henne göra någon häftig rörelse eller liknande som skulle kunna orsaka det. Hon får fortfarande smärtstillande dagligen. 

(null)

Hennes allmäntillstånd är bra. Ingen feber, pigg och glad. Vill gärna röra på sig, äter som en häst och är som Doris brukar vara. Därför kommer jag inte att åka in akut i helgen (om hon inte skulle bli sämre såklart), men får ju ringa till veterinären på måndag. 

Just nu känner jag mig ganska uppgiven om jag ska vara helt ärlig. Jag är, som en del av er vet, heltidssjukskriven sedan länge och vet inte hur mycket mer varken jag eller min ekonomi orkar. Vill inget hellre än att Doris ska bli bra, men det börjar kännas så hopplöst ifall det är infektionen som spökar igen. Jag är inte redo att ge upp henne, men i kombination med mycket annat så har det här tagit väldigt hårt på mig och mitt eget mående. 

Denna resan har varit så lång, mycket längre än vad vi trodde och förutspådde när vi fattade beslutet att operera henne. Jag ångrar inte operationen, men har svårt att tänka klart om hur vi ska gå vidare. Livsgnistan brinner fortfarande starkt i hennes blick. 

Hur ska jag veta vad som är rätt beslut? 

(null)


1 Nina:

skriven

Men nu blev jag ledsen 😕 ❤️😢
Önskar av hela mitt hjärta att Doris repar sig. ❤️

Svar: Det vet jag att du gör Nina ❤️ Tack ❤️
Roxanne Muñoz Rytting

Kommentera här: