Oro

Igår var Doris inte ett dugg bättre. 
Det är hon inte idag heller. 
 
(null)
 
Trots mer smärtstillande samt vila så ser vi ingen förbättring alls. Visserligen ingen försämring heller, men nu mår hon inte bra. Hon är ledsen och smärtpåverkad. Såhär ont hade hon varken innan eller precis efter operationen... 
 
Det är inte så lätt att filma henne eftersom hon mest travar med benet uppdraget under sig, men här är ett kort klipp där man kan se hur hon rör sig i skritt. 
 
 
Så nu är vi där igen. Tillbaka på ruta ett. Vad är det bästa för Doris? Är det försvarbart att hon ska behöva utstå det här? Och klarar vår ekonomi det? 
Jag har tagit mig i kragen och lagt ut lite mer saker som ska säljas på FB och även uppdaterat Bloppis-inlägget här på bloggen. Är du sugen på att köpa något så tveka inte, nu behöver vi få in varenda liten slant vi kan!
Jag har till och med börjat fundera på att söka hjälp. Vet ni någon fond eller liknande man kan söka för ekonomisk hjälp till veterinärvård? Jag tar mer än gärna emot tips! Även andra tips på hur man kan tjäna lite extra pengar. 
 
Imorgon ska vi till Öresunds Veterinärklinik i Lund igen.  Eventuellt kommer prov på ledvätskan att tas och jag vill varken tänka på vad det kommer kosta eller vad resultatet kan komma att visa... 
 
(null)
 
Usch, det är mycket tankar som snurrar just nu. Hur ska man veta vad som är bäst utan att kunna se in i framtiden? 
Jag har sagt att jag gör allt för Doris, och det gör jag. Men när är det dags att ge upp för hennes skull? 
 
Försöker att stimulera henne mentalt, ge henne uppmärksamhet och kärlek. Men samtidigt så kommer jag på mig själv med att nästan vilja undvika henne. Jag vill inte se hennes ledsna blick eller hur ont hon har. Jag vill inte se henne hoppas på att få gå en promenad när det inte kommer att hända. Dagarna består av att vårda henne och samtidigt få ihop vardagslivet. Och klumpen i magen bara växer och växer.
 
Förhoppningsvis får vi positiva besked imorgon, men ikväll faller tårarna för vår älskade tant ❤️
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: