Oklara besked

I morse var Doris sämre...
Klumpen i magen växte ytterligare

(null)

Idag orkar jag inte skriva så mycket, dagen har helt enkelt varit för känslosam. 
I morse var Doris sämre. Hon ville inte sätta ner sitt opererade ben ens när hon stod stilla och hon verkade väldigt smärtpåverkad. Knät var lite mer svullet, men ingen feber eller liknande. 
 
Hade ju en inbokad tid hos veterinären kl. 13. Dock inte till Maria eftersom hon bara är där måndagar och tisdagar, men jag har haft kontakt med henne via hennes Facebooksida.

(null)
 
Veterinärerna Sofia och Alexandra undersökte båda Doris och beslutade om prover och ny röntgen. Hon sederades och idag sågs det en liten förändring i knät på röntgenbilden jämfört med i tisdags då allt såg bra ut. Vidare in på ultraljud där prover togs från knät. Resultatet får vi på måndag när odling är gjord. 

(null)
  (null)

Det skulle kunna vara en infektion i leden och det är inte så bra. Det skulle även kunna vara en infektion i själva benet och det är inte bra alls... Skräcken är multiresistenta bakterier. 
 
Alla på kliniken är så gulliga och många av dem har jag jobbat med tidigare. För varje person som kom in i rummet och frågade om Doris så grät jag en skvätt. Det gjorde jag även på vägen dit och på vägen hem. Känslorna är verkligen i uppror just nu och jag vill bara få veta vad som händer med Doris ben. 
 
Vi blev hemskickade med antibiotika och får helt enkelt invänta provresultaten på måndag. Det kommer bli en lång helg...

(null)1 Nina:

skriven

Jisses, Roxanne 😢💔
Håller allt vi kan här hemma för er ❤️❤️❤️

Svar: Tack ❤️❤️
Roxanne

Kommentera här: