Lite hopp

Jag vågar inte hoppas på för mycket, men...
igår kväll var Doris lite bättre! 
 
(null)
 
Under dagen igår så märkte jag en skillnad i Doris beteende. Hon verkade gladare och mer "sig själv". Hela denna veckan har hon ju varit ledsen, nedstämd och haft ont. Men igår morse var hon gladare. Hon ville pussas, svansen gick som en propeller och hon var mer "med". Det kändes som att det var mer än bara det fina vädret som bidrog till glädjen. 
 
(null)
 
Så fortsatte det under dagen, men hon hoppade fortfarande på tre ben. Sedan på kvällen när jag skulle ta ut henne för att kissa sista gången så gick hon plötsligt på sitt ben igen! Och förvånansvärt bra för att i princip inte ha använt det alls sedan i måndags kväll. Då hade hon hunnit få tre doser antibiotika. 
 
I morse gick vi upp och ut för att kissa - och Doris gick fortfarande på benet! Då hade hon inte ens hunnit få smärtstillande som hon alltid får vid frukosten. En liten gnista av hopp tändes. Jag vågar såklart inte hoppas på för mycket för vi vet fortfarande inte vad det är. Men bara att få se henne använda benet och vara glad igen känns så otroligt bra! 
 
Under dagen idag har läget varit samma och jag hoppas så innerligt på att vi får bra besked imorgon när veterinären ringer! Det är hemskt att bara gå och vänta, men naturligtvis lite lättare när hon mår bättre. 
 
 
Kommer ni ihåg klippet jag la ut i inlägget "Oro"? Där var Doris rejält halt i skritten och hon ville helst inte skritta alls utan bara trava på tre ben. Bara när jag saktade ner henne så använde hon motvilligt benet. 
I klippet här ovan har hon själv valt gångart och även om hon är halt så är det mycket bättre - och som sagt, hon valde själv att skritta framför att hoppa på tre ben (och det är filmat innan hon fått smärtstillande). Det säger en hel del tycker jag. 
 
Förutom att det känns som att det går på rätt håll igen så startade min fantastiskt fina vän Nina en insamling till Doris ❤️ Många bäckar små och tillsammans med det jag sålt så kan vi nu betala det förra veterinärbesöket, medicinen och har lite kvar som bidrag till nästa veterinärbesök också. Tack snälla alla ni som skänkt en slant! Jag fortsätter att sälja både i  bloppis-inlägget och på min FB så titta gärna in där med! 

(null)

 I skrivande stund ligger de här två grisarna och gosar i soffan ❤️ Det är trist att inte få busa, men det hade nog varit ännu värre om de inte ens fick ligga såhär. 
 
 
 
 1 Nina:

skriven

Åh 🤗❤️❤️❤️
Så totalt underbart att se henne använda benet 🎉🌺❤️

Svar: Visst är det fantastiskt! ❤️❤️
Roxanne Muñoz Rytting

2 Sofie Pettersson :

skriven

Härligt att höra! ❤ Hoppas verkligen att det fortsätter åt samma håll. Tänker på er. ❤

Svar: Tack ❤️❤️
Roxanne Muñoz Rytting

Kommentera här: