Rörigt på rehab

Tillbaka till Malmö Djursjukhus idag för mer rehab. 

(null)

Djursjukhuset håller på att bygga om sin reception, väntrum och butik så där är ganska rörigt för tillfället. En tillfällig reception stod uppställd vid rehab-avdelningen och ni som varit där vet att där är ganska trångt. 

Inte jättekul med en övertaggad Doris, trångt utrymme och massa andra djur/människor. Vi fick i alla fall komma in snabbt (eftersom vi var snudd på försenade, haha), men då var Doris ganska uppe i varv. 

Hon gick i vattentrasken och gick tyvärr lite sämre på sitt opererade ben jämfört med förra gången. Det var dock svårt att veta om själva benet blivit sämre eller om hon bara var så uppjagad. Hon var pipig, ville försöka hoppa ur, gick helt i otakt och hade koll på allt annat. 

Det blev tyvärr inte så mycket bättre väl inne på rummet. Det tillfälliga väntrummet var nu precis utanför och alla passerade vårt rum. Katter jamade, hundar skällde, människor pratade och Doris kunde inte alls vara stilla. 

(null)

Det blev ingen akupunktur idag, det hade hon aldrig fixat. Men hon reagerade tyvärr lite mer över ryggen än sist också och fick laserbehandling. 

Vi ska öka promenaderna ännu mer successivt här hemma och jag ska försöka hinna massera henne ännu mer. Jag känner mig däremot inte så orolig för hon är jätteglad och börjar bli väldiigt svår att hålla stilla! Har inte heller märkt att hon gått sämre hemma utan hon använder benet fint. 

Nästa besök blir om två veckor - hoppas renoveringen är färdig då! 


Kommentera här: