Igång med rehaben

Då känns det som att vi kommit igång på riktigt nu! 
 
(null)
 
Idag rullade vi mot Malmö Djursjukhus och rehab hos Marie igen. 
 
(null)
 
I vanlig ordning bar jag en förväntansfull Doris genom korridorerna. Hon tog ut lite frustration på en stackars fralla också som bara tittade på henne och grymtade (hon fixar inte riktigt trubbnosarnas ljud när de andas). Mitt i hennes utspel kom Marie så jag kunde snabbt ta upp Doris i famnen igen och knalla in på rummet. 
 
Först gick hon på vattenlöpbandet. Allt såg bra ut och hon satte ner benet bättre under sig än förra gången. När hon väl fokuserade (och inte plaskade med tassarna, drack, försökte gå upp på kanten eller hoppa ur) så gick hon jättefint. 
 
Efter vattentrask och dusch kände Marie igenom henne igen. Hon reagerade mindre över ryggen än förra fredagen, vilket är bra såklart. Jag har tyckt att hon har känts lite mer avslappnad hemma, men litar inte riktigt på mig själv. Det enda jag gör är ju att leta tecken på att hon är bättre. 
 
Hon fick akupunktur och en laserbehandling. Ganska trist enligt Doris, men hon låg ändå hyfsat stilla. 
 
(null)
 
(null)
 
Besöket kändes riktigt bra och vi fortsätter med promenader och övningar hemma tills nästa gång. 
 
(null)
 
Väl hemma fick jag lösa av Anton som är sjuk och varit hemma med Samaya som också är sjuk. Efter att ha underhållit henne några timmar var det äntligen min tur att lägga mig en stund (eftersom även jag är sjuk) och Doris var nog lika glad för det som jag var. Hon knölade ner sig hos mig, med min högra arm i beslag. Vi låg så en stund medan jag läste, sen blev det tupplur och skedning för hela slanten. 
 
Lite fin kvalitetstid med min älskade, älskade tant ❤️
 
(null)
 
(null)
 
 

Kommentera här: