Glädjerus

Har gått som i en dimma hela dagen. Väntat på samtalet. Hade fortfarande inte fattat något beslut eftersom det helt enkelt kändes omöjligt. 
 
(null)
 
Men så kom det på eftermiddagen. Samtalet från veterinär Maria Stadler. Och det kändes som att hela världen vändes upp och ned - igen. 
 
Jag är fortfarande så upprymd att jag knappt vet vad jag ska skriva. Istället för alternativet CT+operation så fick vi nu ännu ett, och efter att ha pratat igenom det och fått svar på alla frågor så var det ett självklart val. 
 
(null)
 
Planen är följande: Ny antibiotikakur (som vi redan påbörjat i helgen) med återbesök till Maria den 18/12. Här blev jag igen lite orolig över all vila och att det drar ut på tiden, men då kom det bästa. Doris är inte halt, knäar inte längre, hon verkar inte ha ont, det går mjukt och smidigt att böja hennes ben. Hon mår bra, men blir deprimerad, stressad och frustrerad av att i princip inte få röra sig alls. Maria gav klartecken till att öka på promenadtiden ganska rejält, men såklart successivt och vara observant på ev. hälta mm. Och dessutom ska hon få börja simma! Äntligen! ❤️ 
 
Med lite längre och roligare promenader samt regelbunden simning kommer hon att ha ett så mycket rikare liv. Hon kommer att få göra av med lite energi och få fysisk stimulans. 
 
Och om jag ska vara helt ärlig - skulle det skita sig denna gången också (men det kommer det inte göra, hon ska bli bra nu!) så har hon i alla fall fått ha lite kul. Bara det är värt massor! 
 
(null)
 
Förutom infektionen så har ju ändå operationen varit lyckad och knät läker fint och som det ska. Vi pratade därför också om att ifall infektionen skulle vara svår att bli av med, men knät läkt så är ett alternativ även att plocka ut implantaten helt. Alltså inga nya skruvar eller annat. 
 
Just nu känner jag mig väldigt hoppfull och peppad på att komma igång. Imorgon ringer jag rehab för att boka tid för sim samt lägger upp en liten plan för promenader och annat ❤️
 
(null)
 
 
 
 

1 Nina:

skriven

Meeeen 😃❤️👏👏👏👏
Så härligt att höra ❤️❤️❤️
Har du funderat på Nosework? Det skulle funka toppen att träna in under rehabtiden 👍 Sen när Doris är frisk igen kan hon ”köra fullt ös” 👍❤️

Svar: Har försökt att träna det med henne men just nu går ingenting in. Hon är så stressad/överexalterad att vad jag än gör så bara kastar hon sig runt, välter saker osv. Noll fokus 😩 Men med liite mer motion så hoppas jag att hon kan lugna ner sig lite så att vi kan börja smyga in mer träning ❤️❤️
Roxanne Muñoz Rytting

Kommentera här: