Rehaben går framåt

Det går bra!
Äntligen verkar det hålla i sig! 
 
(null)

(null)

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här,det är helt enkelt lite mycket just nu. 
Doris simmar 2 ggr/vecka och hon är superduktig. Använder benet fint och är bara så lycklig. Hon har blivit något lite smalare (även om det inte syns på vågen än) och börjat bygga upp musklerna i sitt opererade ben. 

(null)

Vi går betydligt längre promenader nu, oftast 20 minuter men även upp mot 30 minuter. Hon har fått börja trava så smått och det är jätteskönt att känna att hon får röra sig lite mer än bara skritt i 5 minuter. 
 
(null)

(null)

Idag slog det mig hur snabbt tiden gått trots att det emellanåt känts som att vi bara stått och stampat och inte kommit någonstans alls. Det är 14 veckor sedan hon opererades och 16 veckor sedan hon skadade sig. Imorgon har vi återbesök hos veterinär Maria Stadler och jag hoppas verkligen att allt ser bra ut och att vi kan fortsätta att utöka motionen ytterligare. 
 
Dagen jag verkligen drömmer om är när vi äntligen kan få ha henne lös inomhus igen. Egentligen så får vi det redan - OM hon inte gör några rivstarter och/eller hoppar upp och ned på saker. Och det är där problemet ligger. Har vi Doris lös inomhus och till exempel hör en bil så kastar hon sig iväg, sprintar genom hela huset, hoppar upp på möbler för att se ut genom fönstren osv. Det vågar jag helt enkelt inte riskera. Så vi går fortfarande runt med henne i koppel inne. På något konstigt sätt har man ändå vant sig vid att det är såhär livet ser ut nu och även Doris verkar förstå det. Men det kommer verkligen bli skönt när vi slipper det. 

(null)
 
Håll tummarna för oss kl. 13 imorgon och glöm inte att kika in i mitt album på FB där jag lägger upp massor av saker som säljs. Har uppdaterat det idag och så fort jag har tid lägger jag in mer saker. Just nu behöver jag verkligen bli av med en del för att dels kunna betala återbesöket imorgon och dels kunna köpa fler rehabtider. Du hittar albumet här. 

Kommentera här: